Schimbari radicale !
5 participanți
AlienStrike :: General :: Sfaturi
Pagina 1 din 1
Schimbari radicale !
Pentru inceput tema trebuie schimbata ! Nu sugerez tema lui sLg , deoarece are anumite erori ... Banner ma ocup acum sa fac unul mai superb dar nu va garantez ca o sa fie prea anvangardist ! Iar insignele cu ranguri modificate cele care urmeaza sper sa va fie de folos ! Sper sa fi-ti de acord cu mine ca tema asta nu-i chiar prea frumoasa si sa va fotariti la una noua ...
Insignele :
Vor urma si insignele detinatorilor de Servere !
Apropo sa fim sinceri insignele actuale strica ochiului adica in concluzie urmarindu-le mult iti pierzi vederea usor usor ...
Insignele :
Vor urma si insignele detinatorilor de Servere !
Apropo sa fim sinceri insignele actuale strica ochiului adica in concluzie urmarindu-le mult iti pierzi vederea usor usor ...
Ultima editare efectuata de catre xXRobbyXx in Sam Aug 14, 2010 8:20 pm, editata de 1 ori
Re: Schimbari radicale !
Foarte frumoase,Pro,sa asteptam decizia lui Ellement
Ghost- Administrator
Data nasterii : 23/04/1994
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 30
Localizare : O_o ce iti pasa tie?
Banner Cum am zis am facut unul mai frumos (dupa parerea mea dar mai simplu un font cu efect 3D si unul in oglinda dar totusi mi se pare mai frumos ca cel actual) Sper sa va placa
Fiind mai mult un logo decat un Banner
Fiind mai mult un logo decat un Banner
scuze pentru asteptare dar in legatura cu insignele cu rankuri daca ai putea face ceva efecte la scris le aprob iar cu bannerul astept parerea lui Ghost iar dupaia imi dau parerea
Sunt bune iconitele care le-a facut robby iar bannerul e acceptat TC
Ghost- Administrator
Data nasterii : 23/04/1994
Data de inscriere : 05/08/2010
Varsta : 30
Localizare : O_o ce iti pasa tie?
RE
GJ E super Pro!!
andyyo10- Moderator
Data de inscriere : 07/08/2010
Localizare : 4server.tk